Reizen in Albanië

 

Albaniê bezoekt u bij voorkeur met een degelijke begeleiding. Om een goede indruk van het land te krijgen en enkele hoogtepunten te bezoeken hebt u minstens acht dagen nodig. Ideaal is elf dagen. In een goed uitgewerkt reisschema kunt u dan de belangrijkste bezienswaardigheden (cultuur geschiedenis en natuur) bezoeken.

 

Bij wie?

U vindt rondreizen door Albanië bij enkele reisorganisaties. Maar de meesten bieden Albanië aan als één van hun vele bestemmingen. Veel van deze reizen volgen ook foute routes zodat er veel verloren gaat of logeren hun gasten in minderwaardige hotels om de verkoopprijs zo laag = aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

Waar staat of valt een reis naar Albanië mee?

 

  1. de kwaliteit en het onderhoud van het voertuig dat gebruikt wordt;
  2. de ervaring, taalkennis en de professionaliteit van de chauffeur en van de gids;
  3. accommodatie die wordt gebruikt;
  4. de restaurants die worden aangeboden;
  5. de terreinkennis van de reisorganisator.

 

Enkel een bestemmingsspecialist, zoals bijvoorbeeld Skanderbeg Tours, die het land door en door kent omdat hij het ook in alle richtingen heeft doorreisd en zelf de hotels en restaurants heeft bezocht, heeft uitgeprobeerd en uitgekozen, biedt de beste garantie op een geslaagde vakantie in Albanië.

 

Zelfs voor een land als Albanië geldt er een vaste prijs/kwaliteit verhouding. Wie voor een Euro op de eerste rij wilt zitten komt over het algemeen van een kale kermis thuis en krijgt een volledig fout beeld van het land.

 

Formules:

 

  • groepsreizen vertrekken op vaste data en hebben meestal ook een minimum aantal deelnemers nodig, hier vindt u gegarandeerde groepsreizen die reeds vertrekken vanaf twee deelnemers.
  • individueel begeleide reizen vertrekken wanneer het de reiziger het best uitkomt. U reist in uw eigen gezelschap en hebt uw eigen chauffeur of chauffeur/gids voor de hele reis. Het grote voordeel is dat u stopt waar u wenst en dat u het land en zijn inwoners ook beter leert kennen.

 

Klik hier voor een achtdaagse individueel begeleide rondreis.

 

Klik hier voor een tiendaagse individueel begeleide rondreis.

 

Klik hier voor een twaalfdaagse individueel begeleide rondreis.

 

Klik hier voor het volledige aanbod.

logo skanderbeg tours

WWW.ALBANIE.BE

Koningslaan 36 b31 - 8300 Knokke-Heist

contact@albanie.be

.
logo skanderbeg tours
logo skanderbeg tours
logo skanderbeg tours
logo skanderbeg tours
logo skanderbeg tours
logo skanderbeg tours